“Și la ȘCOALĂ VA FI BINE!”

Consiliul Județean al Elevilor Botoșani (CJE BT) este alături de elevii pe care-i reprezintă și de cadrele didactice la începerea anului școlar 2020-2021.

În contextul schimbărilor actuale, viaţa obișnuită a şcolii a primit o altă perspectivă pe care este necesar să o acceptăm și să o asimilăm. Campania “Și la ȘCOALĂ VA FI BINE!” reprezintă pentru elevi, părinți și cadre didactice un mijloc de adaptare la contextul școlar actual. Prin intermediul acestei campanii ne propunem să împărtășim mesaje şi atitudini pozitive cu privire la viitorul elevilor, profesorilor și comunității școlare în acest an școlar. Într-o perioadă dificilă, în care mersul la școală este asociat cu riscul îmbolnăvirii, inițiatorii campaniei doresc să reamintească cât e de important să avem încredere unii în ceilalți, în deciziile luate, în resursele personale și materiale și în toate eforturile investite pentru siguranța tuturor actorilor implicați în actul educațional. Materialele video au fost realizate de Tudor Moldovanu, elev la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani, iar locația în care au avut loc filmările a fost Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani. Producătorii muzicali sunt Teodor Huma si profesor Razvan Sarafim.

Această campanie este inițiată de Consiliul Județean al Elevilor BT, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean BT, sub coordonarea doamnelor inspectori școlari Mihaela-Gabriela Țăranu si Irina-Mihaela Panainte. Mulțumim conducerii Inspectoratului Școlar Județean pentru sprijinul acordat.