Evaluare Psihosomatică

CENTRE DE EVALUARE A DEZVOLTĂRII COPIILOR ÎN VEDEREA ÎNSCRIERII COPIILOR ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR PENTRU ANUL ȘCOLAR 2020-2021 – conform prevederilor Ordinului nr. 4244/12.05.2020, pentru modificarea și completarea calendarului și a metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020-2021, aprobate prin Ordinul ministrului Educației și cercetării nr. 3277/2020 

 

Sunt evaluați în perioada 26 mai – 30 iunie 2020 de către specialiștii C.J.R.A.E Botoșani copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2020, inclusiv  care nu au fost evaluați până la data instituirii stării de urgență și care:

– nu au frecventat grădinița;

– s-au întors din străinătate.

Evaluarea dezvoltării copiilor aflați în aceste situațiile prin centrele/compartimentele organizate la nivelul C.J.R.A.E. Botoșani se realizează după următoarea procedură:

● Înregistrarea de către C.J.R.A.E. Botoșani a cererilor de evaluare, depuse/transmise on-line de către părinți, pentru copiii care îndeplinesc criteriile prevăzute la art. 7 alin. (1) din ordin;

● Planificarea de către C.J.R.A.E. a organizării evaluării; afișarea și comunicarea programării pentru participarea la evaluare;

● Desfășurarea evaluării copiilor de către C.J.R.A.E.;

● Eliberarea/transmiterea de către C.J.R.A.E. Botoșani a recomandării de înscriere în clasa pregătitoare sau în grupa mare, după caz.

 

Evaluarea se poate realiza, în funcție de domiciliul copilului, în unul dintre cele 18 centre organizare în județul Botoșani, în intervalul orar 10-18, conform programării.

Centre de evaluare psihosomatică 26 Mai – 30 Iunie


Cerere evaluare nivel de dezvoltare



În perioada 11-22.03.2020 se suspendă activitatea de evaluare psihosomatică a copiilor, activitatea urmând a se prelungi cu o săptămână de la data reluării cursurilor.

Pentru înscrierea în învățământul primar 2020 – 2021

Tabel centre de evaluare


Tabel centre de evaluare și evaluatori


DATE DE CONTACT CENTRE DE EVALUARE

Ordinul MEC nr. 3277 / 17.02.2020


Adresă consiliere părinți înscriere învățământ primar


Ziua Porților Deschise


Circumscripții școlare

Municipiul Botoșani


Municipiul Dorohoi


Orașe și comune (fără Botoșani și Dorohoi)


Proceduri ISJ

Constituirea Formațiunilor de Elevi în Clasa Pregătitoare


Înscrierea în Clasa Pregătitoare a Copiilor Aflați în Situații Excepționale